Nie jesteś zalogowany na forum.
!ZMIANA WITRYNY! Prace nad nową witryną zostały ukończone. Link do nowej witryny: https://suwalskieforumasg.wixsite.com/sfasg
1. Szopen
2. Wrona
3. Jola
4. Daria (córka Joli)
5.
6.
7.
8.
...
1. Szopen
2. Wrona
3. Jola
4. Daria (córka Joli)
5.Enzo
6.
7.
8.
1. Szopen
2. Wrona
3. Jola
4. Daria (córka Joli)
5.Enzo
6.behapowiec
7.
8.
Haribo
1. Szopen
2. Wrona
3. Jola
4. Daria (córka Joli)
5.Enzo
6.behapowiec
7. Haribo
8. Paweł syn Jana
9.storkesi(Może wreszcie mi się uda)
1. Szopen
2. Wrona
3. Jola
4. Daria (córka Joli)
5.Enzo
6.behapowiec
7. Haribo
8. Paweł syn Jana
10. Kruk
11. Kokosz/gaz rurka
Pytanie zasadnicze ma ktoś jakiejś repliki pożyczyc jednej gościowi który będzie chciał się pobawic po raz pierwszy? Ja już jedną swoją pożyczam Pawłowi synowi Jana i więej nie mam
1. Szopen
2. Wrona
3. Jola
4. Daria (córka Joli)
5.Enzo
6.behapowiec
7. Haribo
8. Paweł syn Jana
10. Kruk
11. Kokosz/gaz rurka
12. Gober na 50%
A jeżeli chodzi o reple to mam jedną tylko że mam ni-mha do niej. Może ktoś ma lipolka?
Fajnie. To będę wdzięczny za pozyczenie temu delikwentowi.
Najważniejsze informacje dotyczące CK:
Rosyjska rakieta kosmiczna "Sojuz 500+" uległa awarii w trakcie próby wyniesienia najnowszego satelity szpiegowskiego na orbitę. nie wszystkie szczątki satelity spłonęły w atmosferze wstydu i zażenowania Rosskomosu, część spadła w lesie nieopodal miejsca, gdzie rozbił się tabor Don Wasyla. Skuszeni zwojami miedzi i płatami amelinium Cyganie rozpoczęli misję odzyskiwania surowców wtórnych. Nie mogli wiedzieć, że w tym samym czasie w Langley oraz Pskowie zapadły decyzje o wysłaniu w miejsce upadku satelity elitarnych oddziałów, które mają za zadanie odzyskanie najnowszej głowicy optycznej opracowanej w NII „Optikostrojenija”. Jednakże na szczeblu politycznym w USA i Rosji obawiano się bezpośredniego zaangażowania militarnego sił zbrojnych na terenie suwerennego państwa San Escobar, dlatego obie strony podjęły decyzję o zaangażowaniu prywatnej ekipy najemników. Los chciał, że Pentagon i Kreml zaangażował tą samą ekipę najemników.
ZASADY:
1. Podział stron konfliktu – losowy, przed rozpoczęciem rozgrywki. Grupy wybierają dowódcę (osoba z tel. kom. do kontaktów z gaymasterem).
2. Na żądanie osób z bronią postacie fabularne z misji udzielają niezbędnych informacji (dopuszczalne opóźnienie w ujawnieniu informacji – 1 min.) oraz na żądanie przekazują przechodnie przedmioty fabularne.
3. Kontakt z gaymasterem ;-) – telefoniczny, kontaktują się dowódcy grup.
4. Trafienie w dowolną część munduru i oporządzenia – ranny. Osoba trafiona głośno krzyczy „dostałem!” i oznacza się czerwienią/kamizelką odblaskową. Od momentu trafienia – 3 minuty na udzielenie pomocy medycznej. W tym czasie nie wolno strzelać do postrzelonego, można zaś do osoby udzielającej pomocy. Jeżeli pomoc nie zostanie udzielona w ciągu 3 minut – zgon i zejście na respa. Możliwość dobijania osób trafionych czekających na medyka poprzez dotkniecie i powiedzenie "dobijam".
5. Oddział zostaje 3 opatrunki (na misję). W trakcie jednej misji może opatrzyć trzy max. osoby! Opatrunki ew. inne środki służące do leczenia trafionych nie przechodzą z misji na misje, bandaże po rozgrywce sa zdawane dla gaymastera, który przed rozpoczęciem nowej misji wydaje stronom nowe 3 opatrunki. Gamemaster ma możliwość zmiany zasad respa i leczenia w zależności od potrzeb rozgrywki.
6. Trafienie w broń eliminuje broń. Można wówczas skorzystać z broni bocznej lub zastępczej.
7. Strzelamy przykładając policzek do kolby, strzelanie bez składania się w linię celowania jest niedopuszczalne.
8. Strony mogą korzystać ze środków łączności, kanały strony ustalają w porozumieniu z gamemasterem przed rozgrywka.
9. Zakaz stosowania środków pirotechnicznych.
10. Gamemaster zastrzega sobie prawo do chronowania replik, zarówno przed jak i w trakcie rozgrywki – dla replik o mocy pow. 500 fps – strzał tylko singlem. Repliki powyżej 500fps, beda oznaczone kolorowa taśmą.
CZAS: 04/11/2018 godzina 9-00.
MIEJSCE: "Poligon" https://www.google.pl/maps/dir/Suwa%C5% … 18!1m0!3e0
-Theory with respect to the practice-
Miejscówa to poligon na sobolewie? Na SGA piszą o żwirkach przy Staniszewskiego. Która wersja jest ostateczna?
Wiadomość dodana po 19 min 18 s:
1. Szopen
2. Wrona
3. Jola
4. Daria (córka Joli)
5.Enzo
6.behapowiec
7. Haribo
8. Paweł syn Jana
10. Kruk
11. Kokosz/gaz rurka
12. Gober na 50%
13.Echo
14.Tommy Gun (50%)
15. Leon Zawodowiec (50%)
Tak na marginesie... Jedzie ktoś z północy? Szukam transportu
Prośba. Miałby ktoś pożyczyć przejściówkę z małej tamyi na t-connect do baterii? Batkę mam na t-connect a chciałbym przetestowac replikę która ma wtyczkę tamyia
1. Szopen
2. Wrona
3. Jola
4. Daria (córka Joli)
5.Enzo
6.behapowiec
7. Haribo
8. Paweł syn Jana
10. Kruk
11. Kokosz/gaz rurka
12. Gober na 50%
13.Echo
14.Tommy Gun (50%)
16. Kraken
Jeżeli marchewka jest zdrowa to pewnie nigdy nie chorowała.
1. Szopen
2. Wrona
3. Jola
4. Daria (córka Joli)
5.Enzo
6.behapowiec
7. Haribo
8. Paweł syn Jana
10. Kruk
11. Kokosz/gaz rurka
12. Gober na 50%
13.Echo
14.Tommy Gun (50%)
16. Kraken
17.Matthias
Dałoby rade załatwić jakąś ochrone oczu , ponieważ , moja jest niedyspozycyjna. Będę serdecznie wdzięczny
Wezmę Storkesi, ok