Nie jesteś zalogowany na forum.
!ZMIANA WITRYNY! Prace nad nową witryną zostały ukończone. Link do nowej witryny: https://suwalskieforumasg.wixsite.com/sfasg
W najbliższą niedzielę pójdziemy o jedno skrzyżowanie dalej - "duże" skrzyżowanie leśne. Będziemy grać na innym terenie niż ostatnio.
Pomyślę nad nowymi scenariuszami, ale na pewno wykorzystamy również te rozgrywane 5 maja, czyli dynamika ciąg dalszy - radzę zalać systemy hydracyjne do pełna
Miejsce zbiórki: https://www.google.com/maps/dir/Suwa%C5 … 18!1m0!3e0 (samochody zostawiamy na DRUGIM, leśnym, skrzyżowaniu zaraz za punktem zaznaczonym w linku)
Lista:
1. Szopen
Ostatnio edytowany przez Szopen (06-05-2019 14:51:31)
-Theory with respect to the practice-
1. Szopen
2. Wrona
3.
...
1. Szopen
2. Wrona
3. behapowiec 50/50 (jak mnie ktoś odbierze z chaty bo będę po grillu prawdopodobnie)
4.
Jola nie jedzie więc też potrzebuję transportu
Może może
1. Szopen
2. Wrona
3. behapowiec 50/50 (jak mnie ktoś odbierze z chaty bo będę po grillu prawdopodobnie)
4. Putin 50/50?
5. Radar
6.
Witam wszystkich po długiej, zimowej ciszy.
1. Szopen
2. Wrona
4. Putin 50/50?
5. Radar
6. Nneevor
7.
1. Szopen
2. Wrona
4. Putin 50/50?
5. Radar
6. Nneevor
7.Suchy(potrzebny transport, Suwałki)
Radar masz możliwość podwiezienia chłopaków? Wymieńcie się numerami.
Wiadomość dodana po 14 h 24 min 34 s:
1. Szopen
2. Wrona
4. Putin 50/50?
5. Radar
6. Nneevor
7. Suchy
8. Schweine
Schweine zabiera mnie, Wrone i Suchego, Radar ogarniesz behapowca?
Szopen, jak tylko dowiem się gdzie mieszka wiadomość już do wysłana czekam na odp.
1. Szopen
2. Wrona
4. Putin 50/50?
5. Radar
6. Nneevor
7. Suchy
8. Schweine
9.Matthias
Będę przyjadę solo
Mi się miejsce podobało, fajny las. Co do rozgrywek fajnie by było, aby respy, punkty startowe były wyznaczane przez organizatora - pozwoliłoby to uniknąć nieporozumień typu ze jedni mieli bliżej do punktu który trzeba zdobyć/przejąc. Dodatkowo oznakowanie miejsc, albo wyznaczenie wspolne tj. wszystkie frakcje ida do miejsca w ktorym jest cos do zrobienia np. ostatnia moja rozgrywka z wylewaniem wody z butelek zupelnie nie wiedzialem gdzie sa butelki, na poczatku niby widzi sie z odleglosci osoby w miejscu butelek, ale po kilku krokach w lesie, obejsciach, podejsciach widzi sie juz tylko las.
Dziekuje za rozgrywke i za checi w ich urozmaiceniu.
Delta Szwadron Super Cool Komando Wilków Alfa.
Dzięki za cenne uwagi. Od następnej rozgrywki już będę korzystać z tych pomysłów, bo rzeczywiście znacznie usprawnią rozgrywki .