Nie jesteś zalogowany na forum.
!ZMIANA WITRYNY! Prace nad nową witryną zostały ukończone. Link do nowej witryny: https://suwalskieforumasg.wixsite.com/sfasg
W najbliższą niedzielę pójdziemy o jedno skrzyżowanie dalej - "duże" skrzyżowanie leśne. Będziemy grać na innym terenie niż ostatnio.
Pomyślę nad nowymi scenariuszami, ale na pewno wykorzystamy również te rozgrywane 5 maja, czyli dynamika ciąg dalszy - radzę zalać systemy hydracyjne do pełna
Miejsce zbiórki: https://www.google.com/maps/dir/Suwa%C5 … 18!1m0!3e0 (samochody zostawiamy na DRUGIM, leśnym, skrzyżowaniu zaraz za punktem zaznaczonym w linku)
Lista:
1. Szopen
Ostatnio edytowany przez Szopen (06-05-2019 14:51:31)
-Theory with respect to the practice-

1. Szopen
2. Wrona
3.
...

1. Szopen
2. Wrona
3. behapowiec 50/50 (jak mnie ktoś odbierze z chaty bo będę po grillu prawdopodobnie)
4.

Jola nie jedzie więc też potrzebuję transportu

Może może

1. Szopen
2. Wrona
3. behapowiec 50/50 (jak mnie ktoś odbierze z chaty bo będę po grillu prawdopodobnie)
4. Putin 50/50?
5. Radar
6.

Witam wszystkich po długiej, zimowej ciszy.
1. Szopen
2. Wrona
4. Putin 50/50?
5. Radar
6. Nneevor
7.

1. Szopen
2. Wrona
4. Putin 50/50?
5. Radar
6. Nneevor
7.Suchy(potrzebny transport, Suwałki)
Radar masz możliwość podwiezienia chłopaków? Wymieńcie się numerami.
Wiadomość dodana po 14 h 24 min 34 s:
1. Szopen
2. Wrona
4. Putin 50/50?
5. Radar
6. Nneevor
7. Suchy
8. Schweine
Schweine zabiera mnie, Wrone i Suchego, Radar ogarniesz behapowca?

Szopen, jak tylko dowiem się gdzie mieszka
wiadomość już do wysłana czekam na odp.

1. Szopen
2. Wrona
4. Putin 50/50?
5. Radar
6. Nneevor
7. Suchy
8. Schweine
9.Matthias

Będę przyjadę solo ![[dblpt])](http://www.asgperunsuwalki.4ra.pl/upload/4ra_pl/asgperunsuwalki/smilies/[dblpt]).png)

Mi się miejsce podobało, fajny las. Co do rozgrywek fajnie by było, aby respy, punkty startowe były wyznaczane przez organizatora - pozwoliłoby to uniknąć nieporozumień typu ze jedni mieli bliżej do punktu który trzeba zdobyć/przejąc. Dodatkowo oznakowanie miejsc, albo wyznaczenie wspolne tj. wszystkie frakcje ida do miejsca w ktorym jest cos do zrobienia np. ostatnia moja rozgrywka z wylewaniem wody z butelek zupelnie nie wiedzialem gdzie sa butelki, na poczatku niby widzi sie z odleglosci osoby w miejscu butelek, ale po kilku krokach w lesie, obejsciach, podejsciach widzi sie juz tylko las.
Dziekuje za rozgrywke i za checi w ich urozmaiceniu.
Delta Szwadron Super Cool Komando Wilków Alfa.
Dzięki za cenne uwagi. Od następnej rozgrywki już będę korzystać z tych pomysłów, bo rzeczywiście znacznie usprawnią rozgrywki
.