Nie jesteś zalogowany na forum.
!ZMIANA WITRYNY! Prace nad nową witryną zostały ukończone. Link do nowej witryny: https://suwalskieforumasg.wixsite.com/sfasg
Strony: 1
Przyjeżdżamy tak, aby o 8:30 być już gotowym do wyjścia na rozgrywkę.
> Info: Każdy uczestnik spotkania musi mieć kamizelkę odblaskową, aby mieć jak się oznaczyć będąc trupem. Kawałek czerwonej szmaty wielkości magazynka to o wiele za mało - zwłaszcza że jest widoczna tylko z jednej strony.
Scenariusze będą przeprowadzane zależnie od frekwencji. Na pewno nie będzie nudno . Na poligonie jest sporo kleszczy i jeszcze więcej latającego badziewia, więc oprócz wody zalecam użycie preparatów i zabranie moskitier.
Osoby, które muszą wcześniej się zawinąć niech napiszą do której mogą być. Rozgrywka planowana jest do godziny 13 o ile wyjdziemy zgodnie z czasem.
> Miejsce zbiórki: Poligon, link: https://www.google.com/maps/dir/Suwa%C5 … 18!1m0!3e0
> Lista:
1. Szopen
Ostatnio edytowany przez Szopen (12-05-2019 18:57:19)
-Theory with respect to the practice-
Zmień Szopen bo ludzie nie przyjadą
1. Szopen
2. Wrona
3. Behapowiec
4.
...
behapowiec ma rotacje to nie będzie mnie
Bede
1. Szopen
2. Wrona
3. Putin
4. Suchy
Zaproście Raczki - Wrona działaj bo ja nieam czasu a wiem że czuja głód strzelania
Ja nie mam do nich kontaktu. Bardzo często jak byli zapraszani do nas to nie przyjeżdżali, bo marudzili na pogodę - pomimo tego, że byli wpisani na listę. Pewnie nie wszyscy, ale kilka osób z tamtych stron jest niesłownych.
Napisałem do Nich i do Sejn smsa - jak co tydzień od półtora miesiąca...
1. Szopen
2. Wrona
3. Putin
4. Suchy
5. Schwein
Z powodu małej frekwencji odwołuję jutrzejsze spotkanie. Wrona nie ma sensu pisać do Raczek. Sytuacja z nimi wygląda podobnie do suwalskich SKS-ów
W lesie full komarów i kleszczy, wiem że jeszcze jedna osoba by była a może nawet dwie. Ciepło jest i wilgotno więc sieka w lesie.
Mogłeś wcześniej dać znać o tych osobach bo w 7 osób można coś rozegrać, ale już za późno. Na prawdę przeszkadzają Ci kleszcze i komary? Szanujmy się Haribo zarzucasz moskitierę, używasz środka DEET i po problemie. Dla chętnego nic trudnego.
Ojj tu DET nie pomoże tyle tego jest
Wiadomość dodana po 30 s:
Jednej osobie bo druga to 50/50
To w końcu się strzelamy czy nie? Jolka ma być jeszcze
To w końcu się strzelamy czy nie? Jolka ma być jeszcze
Postawiłem sprawę jasno . Nagle 2-3 osoby się znalazły? Panowie dawajcie znać wcześniej bo scenariusze miałem zaplanowane na więcej niż 5 osób, m.in stąd decyzja, że jutro nie gramy. Po tym jak napisałem że jutro nie będzie rozgrywki ułożyłem sobie inne plany na niedzielny poranek. Po to zakładam posty na rozgrywki kilka dni wcześniej, a nawet tydzień przed, aby się określić kto będzie i czy na pewno będzie. Wpisujcie się na rozgrywkę za tydzień i bądźcie konsekwentni. Pozdro i obudzić się
.
Strony: 1