Nie jesteś zalogowany na forum.
!ZMIANA WITRYNY! Prace nad nową witryną zostały ukończone. Link do nowej witryny: https://suwalskieforumasg.wixsite.com/sfasg
Strony: 1
"WITAMY!
W imieniu Sekcji ASG 15.Gołdapskiego pplot zapraszamy na rozgrywki z serii New Order które odbędą się 22. 09. 2019 r. o godzinie 10:00(zbiórka 9:00) na terenie dawnego POM-u w Gołdapi przy ul.Ustronie(dokładnie na końcu w/w ulicy)"
> Link do wydarzenia na FB: https://www.facebook.com/events/3730863 … 5491001597
"ZASADY
Moc broni:do 400fps +/-10fps(szturmowe,wsparcie ,krótka)
snajaperzy do 550fps
Wszystkie repliki zostaną sprawdzone chronometrem typu Dragon
Repliki powyżej limitu nie zostaną dopuszczone do gry!
Limit amunicji:BRAK
Limit magazynków:BRAK
Rykoszety:NIE LICZĄ SIĘ z wyjątkiem granatników( M203, Pallad itp.)
Minimalna odległośc strzału :2m (kroki) zakaz tzw."końcówki mocy"(kolba broni w dołku strzeleckim)
"Mysie norki" o średnicy większej niż głowa w hełmie mogą byc użyte jako otwór strzelniczy ,poniżej jako obserwacyjny.
Celowe niszczenie ścian i części budynków będzie skutkowało usunięciem z imprezy.
Uwaga!
Zakazuje się wchodzenia na dachy budynków! Wejście a tym bardziej prowadzenia "ognia" z nich skutkuje usunięciem z imprezy .Podobnie rzecz się ma z wałami ochronnymi oraz strzelaniu poza wyznaczony teren rozgrywek.
TRAFIENIA
Trafienie w jakąkolwiek częśc ciała, umundurowania ,wyposażenia się liczy.
Po trafieniu KŁADZIEMY SIĘ/SIADAMY i wzywamy kolegę z oddziału aby nas opatrzył.Po opatrzeniu wracamy do gry. Po trzecim trafieniu schodzimy do swojego "SZTABU"
Czas Respawn:10 min.(2x ,po trzecim schodzimy całkiem z pola gry) lub 4 graczy na respie.
Trafienie w broń eliminuje broń nie schodzimy tylko przechodzimy na back-up lub wykorzystujemy broń gracza"trafionego".
Broń wraca do gry na zasadach Respawn.
Limit graczy:60 osób
CAŁKOWITY ZAKAZ SPOŻYWANIA I BYCIA POD WPŁYWEM ALKOHOLU I ŚRODKÓW ODUŻAJĄCYCH !! pod sankcją usunięcia z rozgrywek!!
WYPOSAŻENIE
-atestowana ochrona oczu
-kamizelka odblaskowa lub inny znacznik trafień(jaskrawa czapka,chusta itp.)
-hełm
-nakolanniki
-rękawice
-3 opatrunki(mogą byc białe paski tkaniny)
-mile widziana u snajperów broń back-up
W/w wyposażenie jest zalecane ze względu na specyfikę terenu(gruz , szkło,dziury w ziemi itd).Każdy gracz powinien byc świadomy ze teren jest niebezpieczny i odpowiada za swoje bezpieczeństwo.
Wiek graczy:16+(za zgodą pisemną)
Nieletni OBOWIĄZKOWO muszą przedstawic organizatorowi podpisaną zgodę rodziców/opiekunów na uczestnictwo w Imprezie wraz z kontaktem telefonicznym.Brak zgody skutkuje nie dopuszczeniem do rozgrywek!.
Organizator nie bierze odpowiedzialniści za ewentualne kontuzje ,urazy i inne zdarzenia losowe oraz zagubione podczas imprezy rzeczy.
Uprasza się o przestrzeganie zasad fair-play i wzajemnego szacunku dla WSZYSTKICH graczy.Notoryczne nie przyznawanie się do trafień skutkuje usunięciem z rozgrywek.
SERDECZNIE ZAPRASZAMY!"
> Lista osób wyjeżdżających z Suwałk:
1. Szopen
-Theory with respect to the practice-
1. Szopen
2. Wrona
3. Jola
4.
...
1. Szopen
2. Wrona
3. Jola
4. Ben (poszukuje transportu)
5. Matthias (poszukuje transportu)
1. Szopen
2. Wrona
3. Jola
4. Ben (poszukuje transportu)
5. Matthias (poszukuje transportu)
6. Klakier (poszukuje transoprtu)
7. Dawid (Nowy, poszukuje transportu)
Wrona i Jola potrzebują transportu
Przecież mówiłem, że Wam ogarnę transport Wrona. Pojedziecie ze mną, wezmę jeszcze Ben'a bo też mnie prosił. Wyjazd o 7:10 z pod Stokrotki na Noniewicza.
Matthias - masz załatwiony transport od chłopaków co wyjeżdżają z pod Tesco - czekam jeszcze na informację o której wyjeżdżają.
Klakier i Dawid - Muszę spytać kogoś kto wyjeżdża z Suwałk, aby zabrał się swoim samochodem. Jeśli się czegoś dowiem, dam Wam znać.
Dzięki Szopen, już szukałem autobusów do Gołdapi, ale jak ogarniesz nam to spoko
Jeszcze nic nie zrobiłem. Będziesz dziękował jak uda mi się załatwić transport.
Wiadomość dodana po 23 h 54 min 05 s:
Dawid zabierze się ze mną - wyjazd o 7:10 z pod Stokrotki na Noniewicza. Klakier - pojedziesz z chłopakami z pod Tesco. Jeszcze czekam na info o której tam się zbierają.
1. Szopen
2. Wrona
3. Jola
4. Ben
5. Matthias
6. Klakier
7. Dawid
8. Gober i też bym się zabrał z kimś
Jola ma naprawioną karetę, więc zabiera się razem z Wroną. Ostatecznie zamiast Joli i Wrony mogę Cię zabrać Gober Tylko ja jestem od początku do końca rozgrywki jak coś.
Wiadomość dodana po 16 h 10 min 41 s:
W związku z zaistniałymi zmianami podaję już konkretne informacje na temat transportu:
Samochód Joli:
1. Jola
2. Wrona
3. Mathias
4. Dawid
Dogadajcie się z Jolą gdzie i skąd wyruszacie.
Samochód Szopena:
1. Szopen
2. Ben
3. Gober
4. Klakier
Wyruszamy o 7:10 z Suwałk
Wiadomość dodana po 21 h 05 min 41 s:
Pojawił się nowy post na wydarzeniu:
"Dzień dobry
Szanowni Uczestnicy będzie nam bardzo miło jeśli zechcecie razem z nami po raz kolejny wywołać uśmiech na twarzach dzieciaków i podarować im coś słodkiego
Oczywiście nie jest to wymogiem a Waszą dobrą wolą
Wszystkie zebrane słodycze zostaną przekazane Marcinowi który rozda je dzieciakom
Z góry dziękujemy
Do zobaczenia w niedzielę
Pozdrawiamy"
Dawid (Nowy) nie jedzie, niestety. Pisał że zbyt chory
Strony: 1