Nie jesteś zalogowany na forum.
!ZMIANA WITRYNY! Prace nad nową witryną zostały ukończone. Link do nowej witryny: https://suwalskieforumasg.wixsite.com/sfasg
Strony: 1
Jestem nowy na forum w ASG siedzę od 2 lat.
Sam mam 13 lat jestem dosyć ogarnięty wcześniej jeździłem na obozy ASG.
Ostatnio byłem na obozie milsimowym wiek 12-18 lat.
Strzelam się z kolegami w moim wieku ale strzelanka 1vs1 lub 2vs2 w małym lasku nie jest zbyt ekscytująca.
Właśnie zaciekawiło mnie to forum , ponieważ widzę że coś się na nim dzieje.
Odpowiedzcie czy mogę się z wami strzelać , a jak nie to od ilu lat można.
Witaj. Na strzelanki wpuszczamy osoby, które ukończyły 16 rok życia za zgodą rodziców lub od 18 roku życia na własną odpowiedzialność. Porozmawiam z wodzem i jego zastępcą na Twój temat. Weźmiemy pod uwagę Twoje rzekome doświadczenie i damy Tobie jak najszybciej odpowiedź zapewne pod tym postem. Następnym razem takie pytania zadawaj na dziale "Inne".
Pozdrawiam
-Theory with respect to the practice-
Dziękuję i również pozdrawiam.
Sprawa wygląda następująco. Zapraszamy na najbliższe spotkanie, które się odbędzie w niedziele 3 czerwca - jeszcze zobaczymy czy w formie szkolenia czy strzelanki. Jest jeden warunek - pojawiasz się ze swoim rodzicem, abyśmy mogli przeprowadzić rozmowę na temat tego jak działamy, jakie są konsekwencje i za co odpowiadasz jako uczestnik rozgrywek ASG. Jak pojawi się temat o strzelance/szkoleniu to się wpisz na listę. Mówisz, że masz doświadczenie, ale przypominam o ochronie oczu i odpowiednim obuwiu. Mam nadzieję, że spotkamy się za tydzień. Trzymaj się.
-Theory with respect to the practice-
Strony: 1