Nie jesteś zalogowany na forum.
!ZMIANA WITRYNY! Prace nad nową witryną zostały ukończone. Link do nowej witryny: https://suwalskieforumasg.wixsite.com/sfasg
Strony: 1
Dostaliśmy zaproszenie na to wydarzenie które odbędzie się 24 września (niedziela) w Suwałkach
http://www.suwalki24.pl/article/33,zako … yzacyjnego
Nasze zadanie to strzelnica i ewentualne zdjęcia z chętnymi czyli norma na takich imprezach. Chętni?
1. Mila
2.
Jeżeli marchewka jest zdrowa to pewnie nigdy nie chorowała.
1. Mila
2. Kruszyna
3.
1. Mila
2. Kruszyna
3. Damianox
4.
Kiedy zakładam Hełm, świat staje się piękny, kocham ten stan i jestem zdrowo pier***nięty!
Boguś się zgłasza
1. Mila
2. Kruszyna
3. Damianox
4. Boguś
5. IVIEDYK
6.
1. Mila
2. Kruszyna
3. Damianox
4. Boguś
5. IVIEDYK
6. Buzol
7.
1. Mila
2. Kruszyna
3. Damianox
4. Boguś
5. IVIEDYK
6. Buzol
7.Rychu ( tyko że ja przelotem z młodym będe bo za nianke robie zabrac jakiś spręt???
)
Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle przesłuchani.
1. Mila
2. Kruszyna
3. Damianox
4. Boguś
5. IVIEDYK
6. Buzol
7.Rychu ( tyko że ja przelotem z młodym będe bo za nianke rbie zabrac jakiś sprzęt??? )
8. Szopen
-Theory with respect to the practice-
1. Mila
2. Kruszyna
3. Damianox
4. Boguś
5. IVIEDYK
6. Buzol
7.Rychu ( tyko że ja przelotem z młodym będe bo za nianke rbie zabrac jakiś sprzęt??? )
8. Szopen
9.Młody
1. Mila
2. Kruszyna
3. Damianox
4. Boguś
5. IVIEDYK
6. Buzol
8. Szopen
9.Młody
10. Giz
Co robimy ze strzelanką SGA? Ktoś się pisze na strzelankę, a potem podmienić ludzi na strzelnicy? O ile Tayron i reszta ludzi nie ma nic przeciwko wystawieniu skromnej reprezentacji na strzelankę (ze 4 osoby).
Gizu. Jezeli znajda sie chetni na strzelanke z Oleckiem to droga wolna o 7.30 proszę, kto może do pomocy przy rozstawianiu strzelnicy.
1. Mila
2. Kruszyna
3. Damianox
4. Boguś
5. IVIEDYK
6. Buzol
8. Szopen
9.Młody
10. Giz
11.Blackey
Strony: 1